WE00143 Smart In Step night 2048x1375 1

Brugen af varmepumper er på det seneste blevet meget populær blandt spabadbrugere. Ud over at være ekstremt nyttige til for eksempel at hjælpe vildmarksbadet med at fungere, reducerer de også husholdningsomkostningerne. Der er mange fordele ved dette tilbehør, lad os se, hvilke der er de vigtigste.

Brug af varmepumper – energieffektivt arbejde

Brug af varmepumper er meget godt for miljøet. Hovedårsagen til, at folk vælger dem, er energieffektiviteten. Varmepumper er kendt for at være energieffektive sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som elektriske modstandsvarmere eller gasvarmere. De kan udtrække varme fra den omgivende luft eller vand, koncentrere den og overføre den til boblebadets vand, hvilket kræver mindre elektricitet for at opvarme vandet. Wellis Smart-In-Step indbyggede varmepumpe kan arbejde fra -5 °C op til +40 °C, hvilket giver en energibesparelse på 70-75 %. Fremragende ydelse fra en varmepumpe!

Brug af varmepumper – omkostningsbesparende og miljøvenligt

På grund af deres energieffektivitet kan brug af varmepumper føre til lavere energiregninger over tid, så du sparer penge på opvarmning af dit vildmarksbad. En besparelse på 70-75 % på opvarmningsenergien vil afspejle sig i den samlede regning. Derudover producerer varmepumper færre drivhusgasser end andre opvarmningsmetoder, hvilket gør dem til en mere miljøvenlig løsning. Miljøbeskyttelse er vigtig for Wellis, og derfor har vi skabt vores Smart-in-Step-tilbehør, som har en indbygget varmepumpe.

Hvorfor skal du prøve Wellis Smart-inStep?

Wellis Smart-In Step har en indbygget 3 kW varmepumpe, som kan opbevares under trinnet. Varmepumpen kan arbejde fra -5 °C til +40 °C, hvilket giver en besparelse på 70-75 % på varmeenergien. Vi har skabt opbevaringsrum inde i trappen, og det er også muligt at oplade mobiltelefoner og tænde lys omkring trinene. At bruge varmepumpetilbehøret kan være meget nyttigt af ovenstående grunde.