Wellis Magyarország Zrt. (registreret kontor: 1118 Budapest, Budaörsi út 31/C; virksomhedsregistreringsnummer: 01-10-048882; e-mailadresse: [email protected], herefter »tjenesteudbyder«), ejer og operatør af www.woocommerce-1050609-4839842.cloudwaysapps.com (»hjemmesiden«), har til hensigt løbende at opretholde driften af hjemmesiden og den relaterede tjeneste uden fejl, men påtager sig intet ansvar for hjemmesidens funktionalitet og for den korrekte drift af den tjeneste, der leveres af den.

Webstedets hostingudbyder:

Cloudways Ltd.
Attn: Legal, 101 Avenue of the Americas, 10th Floor, New York, NY 10013

https://www.cloudways.com

Tjenesteudbyderen forbeholder sig ret til at foretage ændringer i hjemmesidens indhold, struktur og billede, og den er ikke forpligtet til at annoncere sådanne ændringer på forhånd eller til at informere hjemmesidens besøgende (brugere) om dem på forhånd. I denne sammenhæng har tjenesteudbyderen ret til at suspendere eller afslutte driften af webstedet helt eller delvist uden nogen forudgående information eller meddelelse.

Alle varemærker (brandnavn, logo osv.), der anvendes på tjenesteudbyderens websted, tilhører tjenesteudbyderen. Varemærkerne for tjenesteudbyderens partnere, der vises på webstedet, er inkluderet på webstedet med tilladelse fra den respektive partner. Brugerne har ikke ret til at bruge varemærkerne uden forudgående skriftlig tilladelse fra de ovennævnte autoriserede personer.

Hjemmesidens indhold er beskyttet af ophavsret. Oplysninger om siderne på webstedet må kun downloades, vises eller udskrives via internettet til personlig brug. I forbindelse med sider, der downloades eller udskrives på denne måde, er den besøgende på webstedet endvidere forpligtet til at overholde bestemmelserne om ophavsret og andre intellektuelle ejendomsrettigheder. Ellers må du ikke bruge hele eller dele af indholdet på webstedet i nogen form (herunder, men ikke begrænset til, at gengive, overføre, distribuere eller opbevare det) uden forudgående skriftlig tilladelse fra tjenesteudbyderen.

Tjenesteudbyderen gør alt for at sikre, at materialet på hjemmesiden er fri for virus og andre ondsindede programmer. Tjenesteudbyderen udelukker dog sit ansvar for enhver påstået eller faktisk skade, der opstår som følge af brugen eller uanvendeligheden af webstedet eller under brugen af webstedet. Derudover er tjenesteudbyderen ikke ansvarlig for påståede eller faktiske skader eller ulemper som følge af unøjagtige oplysninger, manglende forventet brugeroplevelse, tekniske eller andre forstyrrelser eller forkert opsætning. Brugerne anvender hjemmesiden på eget ansvar.

Tjenesteudbyderen påtager sig intet ansvar, hvis webstedet ikke er tilgængeligt i brugerens system på grund af kompatibilitet eller andre fejl, eller hvis korrekt samarbejde med de applikationer, browsere og software, der er beregnet til brug af brugeren, ikke er eller ikke er korrekt sikret. Tjenesteudbyderen er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller forsinkelser, som brugeren formodentlig eller faktisk har lidt som følge heraf.

Tjenesteudbyderens websted kan indeholde forbindelsespunkter (såkaldte hyperlinks), der giver automatisk mulighed for at oprette forbindelse til andre internetwebsteder. Tjenesteudbyderens websted giver kun adgang til de relaterede websteder, men påtager sig ikke nogen forpligtelse eller noget ansvar for disse websteder eller for de oplysninger, der er placeret på dem, for deres nøjagtighed, fejl, mangler eller virusfri tilstand, selvom en repræsentant eller partner for tjenesteudbyderne har gennemgået eller har godkendt placeringen af hyperlinks til sådanne andre websteder på webstedet.

Tjenesteudbyderens fortrolighedserklæring, der er tilgængelig på dette websted, indeholder oplysninger om behandling af brugernes personoplysninger, databeskyttelsesrettigheder og retsmidler.

Tjenesteudbyderens cookiepolitik, der er tilgængelig på dette websted, indeholder oplysninger om de cookies, der bruges på webstedet.

I tilfælde af brugerens overtrædelse, misligholdelse eller rimelige mistanke om misligholdelse af disse vilkår og betingelser kan brugeren midlertidigt eller permanent udelukkes fra tjenesten uden forudgående varsel og kan blive genstand for civilretlige, strafferetlige eller andre retslige procedurer, afhængigt af sagens omstændigheder.

Med hensyn til forhold, der ikke er omfattet af disse brugsbetingelser, gælder bestemmelserne i lov LXXVI af 1999 om ophavsret, lov XI af 1997 om beskyttelse af varemærker og geografiske betegnelser, lov CIV af 2010 om pressefrihed og grundlæggende regler for medieindhold og lov V af 2013 om civillovbogen og anden gældende, effektiv ungarsk lovgivning og EU-lovgivning. Formålet med disse brugsbetingelser er at give generel information om vilkårene for brug af webstedet, som brugerne accepterer ved at besøge og bruge webstedet.

Tjenesteudbyderen forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår for brug. Gennemgå venligst disse vilkår for brug regelmæssigt for at lære om eventuelle ændringer og læse nye oplysninger.

Ved at besøge webstedet accepterer brugerne, at Ungarns lovgivning skal gælde for tvister og krav, der opstår som følge af eller i forbindelse med brugen af webstedet. Domstolene i Ungarn har enekompetence til at afgøre eventuelle tvister.