Disse 3 tilbehør til ældre mennesker vil hjælpe dig med at bruge dit Wellis-spabad. Heldigvis har vores virksomhed et bredt udvalg af tilbehør, der gør det lettere for ældre pårørende at komme i og ud. Hvad er det vigtigste Wellis-tilbehør til ældre mennesker?

3 tilbehør til ældre mennesker – vælg disse premiumprodukter

WelliStep er et af de 3 tilbehør til ældre. Ældre slægtninge kravler ikke længere lige så let op i Wellis-spabadet som yngre. De har brug for et ekstra tilbehør, der gør det lettere at komme ind og ud. WelliStep er designet til netop det, med kun to trin, der kan bruges med det samme. Takket være det lave design behøver dine ældre slægtninge ikke at tage store skridt, men det er lige den rette højde til at gøre det lettere at bevæge sig rundt. Vælg dette af de 3 tilbehør til ældre mennesker fra vores brede sortiment!

3 tilbehør til ældre mennesker – nem adgang

SpaGrip er et meget nyttigt tilbehør til ældre mennesker. Kombinationen af vand og glatte overflader gør enhver spa til en potentiel fare. Det er derfor, Wellis tilbyder SpaGrip. Uanset spabrugerens alder giver SpaGrip en sikker og bekvem måde at komme ind og ud af spaen på. Tilføjelsen af WelliStep gør den perfekt til ældre slægtninge, som ikke behøver at bekymre sig om at glide ind eller ud.

Glem ikke coverløfteren!

Easy Cover Lifter er en livsforandrer, når du har ældre familiemedlemmer, som bruger dit spabad regelmæssigt. Jacuzzi-låget er ikke særlig nemt at flytte. Med Easy-Lifter-coverløfteren kan én person nemt fjerne termocoveret. Du behøver ikke at flytte det tunge cover, coverløfteren gør det hele for dig. Vi kan varmt anbefale den til ældre boblebadsejere, som ikke ønsker at flytte overdækningen.

Du kan finde mere nyttigt tilbehør på vores hjemmeside og købe det i dag, så du kan nyde afslapning sammen med dine ældre slægtninge.